Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει... ανεπίσημα την αγωγή Μαρινάκη κατά Δαλούκα

Μια περίεργη ιστορία ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε αγωγή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα για προσβολή προσωπικότητας, αξιώνοντας το ποσό των 400.000 ευρώ. Η ΠΑΕ χωρίς να εκδώσει ανακοίνωση... διέψευσε το γεγονός, αλλά η «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» με αποκλειστικές πληροφορίες μετέδωσε ότι η αγωγή έχει ήδη κατατεθεί.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού φέρεται να αποφάσισε να καταθέσει αγωγή μέσω του δικηγόρου του Παναγιώτη Μιχαλόλια, κατά του κ. Δαλούκα για τα λεγόμενα του Θεσσαλού ρέφερι στην επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ στις 6/10/2010 και τα οποία, όπως υποστηρίζει ο κ. Μαρινάκης, προσβάλλουν την προσωπικότητά του.

Με την αγωγή, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζητεί ως αποζημίωση 400.000 ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Οκτωβρίου, ο Δαλούκας είχε αποστείλει εξώδικο στον Μαρινάκη, ζητώντας από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να ανασκευάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά τού, ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Δαλούκα, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», τόνισε ότι δεν είχε ακόμα ενημερωθεί για την αγωγή από την πλευρά του Μαρινάκη και ότι θα περιμένει πρώτα να την διαβάσει ώστε στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

Αναφερόμενος στην επιστολή που είχε στείλει ο κ. Δαλούκας στην ΕΠΟ και στο τι κατηγορίες προσάπτει σε αυτή κατά του κ.Μαρινάκη, ο κ. Κούγια τόνισε: «Του προσάπτουμε ότι με τις δηλώσεις του μετά το Αρης -ΠΑΟ, περί εγκλήματος κατά της Ελλάδος κλπ., έθιξε την τιμή και την υπόληψη του κ. Δαλούκα.

» Εμείς στην επιστολή αναφέρουμε ότι μπορεί να υπάρχει η πιθανότατα, ως νέος στον χώρο ο κ. Μαρινάκης, να επηρεάστηκε αρνητικά για τον κ.Δαλούλα από διάφορους γύρω του και για τον λόγο αυτό παραθέτουμε στην επιστολή ένα βιογραφικό του διαιτητή ώστε να καταλάβει ο κ. Μαρινάκης το ποιόν του κ. Δαλούκα.

»Πιστεύω ότι η αγωγή από την πλευρά Μαρινάκη γίνεται για λόγους εντυπώσεων για το εξώδικο που του στείλαμε και δεν πήραμε ποτέ απαντήσεις. Θα ακολουθήσουν αγωγές και μηνύσεις» είπε ο κ.Κούγιας  και προσέθεσε ότι θα προτιμούσε η διαφορά των δύο ανδρών να λυθεί εξώδικα, όπως αρμόζει σε ευπρεπείς ανθρώπους και όχι στα δικαστήρια.

Διαψεύδει η ΠΑΕ και... διαψεύδεται

Μπορεί το ρεπορτάζ να επιβεβαιώνει την είδηση, την ίδια ώρα όμως, η ΠΑΕ ανεπίσημα διαψεύδει την κατάθεση αγωγής. Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν το θέμα να βγει στον Τύπο, ωστόσο, όπως μετέδωσε αποκλειστικά η «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», δικηγορικό γραφείο στις 12.30 το μεσημέρι κατέθεσε την αγωγή 30 σελίδων στο πρωτοδικείο Αθηνών και αυτό είναι γεγονός που αποδεικνύεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού ραδιοφώνου το ποσό που αξιώνει ο κ. Μαρινάκης εφόσον επιδικαστεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. TOVIMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...