Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

VIDEO - Ο Αστέρας νίκησε στην Κέρκυρα με 0-1

Μόνος τρίτος στη βαθμολογία, πλέον, ο Αστέρας Τρίπολης, με μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣΟΚ τον οποίο και υποδέχεται στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα νέο στόχο την δεύτερη θέση.

Οι Αρκάδες με γκολ του Εμάνουελ Περόνε με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέρασαν από τη Κέρκυρα και περιμένου με άγριες διαθέσεις το δικέφαλο του Βορρά τον οποίο απειλούν, πλέον, ανοικτά.

Το παιχνίδι μεταξύ της Κέρκυρας και του Αστέρα δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας εξαιτίας και του δυνατού αέρα.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 24' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εμάνουελ Περόνε. Στη συνέχεια έδωσαν χώρο στους Φαιάκες οι οποίοι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κατοχή μπάλας.

Κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Ακη Μάντζιου που έδωσαν κάποια πνοή στη ομάδα, η Κέρκυρα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το ματς που την αφήνει τελευταία στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, μόνο θετικά είναι τα σχόλια για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς πόσο καλός προπονητής είναι παράγοντας σπουδαίο έργο στις περισσότερες από τις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...