Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Tα δεδομένα και η αντίφαση για Ρουίς!

Τη στιγμή που στην Αργεντινή κάνουν λόγο για αγεφύρωτη οικονομική διαφορά για την αγορά του Αλαν Ρουίς, στον Ολυμπιακό επιμένουν στην αρχική πρόταση τους και περιμένουν...
Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, η μετακίνηση του Αλαν Ρουίς από την Χιμνάσια Λα Πλάτα στον Ολυμπιακό φαινόταν σίγουρη. Βέβαια όλη την ημέρα οι τρεις πλευρές (παίκτης, ομάδα και ο ενδιάμεσος μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο) βρίσκονταν κλεισμένες στα γραφεία του συλλόγου και διαπραγματεύονταν όρους και προϋποθέσεις.

Και εκεί που άπαντες περίμεναν να ανακοινωθεί από τη διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξίδευε για την Ελλάδα, συνέβη το αντίθετο.

Απ' ότι φαίνεται ο Ρουίς δεν πρόκειται να μπει στο αεροπλάνο παρά τα όσα υποστηρίζουν στην χώρα του (ότι δηλαδή εκείνος θα ταξιδέψει ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου του). Ο,τι και να κάνει ο Ρουίς, το θέμα είναι πως υπήρξε τεράστια διαφορά στο οικονομικό και χάλασε μία σχεδόν βέβαιη μεταγραφή.

Η Χιμνάσια λοιπόν ζητούσε 800.000 δολάρια (650.000 ευρώ) για το 60% των δικαιωμάτων του και σε καμία περίπτωση δεν συναινούσε σε αυτά που προσέφεραν οι Ερυθρόλευκοι.

Στην Αργεντινή κυκλοφορούν δύο σενάρια αναφορικά με την πρόταση του Ολυμπιακού. Το πρώτο τον θέλει να μην ξεπερνάει τις 380.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του και το δεύτερο είναι κάπως πιο περίπλοκο. Σε αυτό φέρονται οι πρωταθλητές Ελλάδας να έδιναν 40.000 ευρώ στην Χιμνάσια, ώστε να επιτρέψει στον Ρουίς να έρθει και να δοκιμαστεί για όλο τον Αύγουστο!

Οποιο και από τα δύο και να ισχύει, απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των Αργεντινών και όλα δείχνουν πως η υπόθεση δυσκολεύει αρκετά. Βέβαια η πλευρά του Ολυμπιακού ακυρώνει τα όσα υποστηρίζουν οι Αργεντινοί, υποστηρίζοντας ότι ισχύει η αρχική τους πρόταση.

Ποια είναι αυτή; Οτι δίνουν στην Χιμνάσια 650.000 ευρώ! Οσα δηλαδή λένε ότι θέλουν στην ομάδα από τη Λα Πλάτα. Εδώ λοιπόν υπάρχει μία αντίφαση που διατηρεί το θέμα ανοικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...