Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΚΑΕ Άρης: Πήρε φορολογική ενημερότητα

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παράλληλα με την προσπάθειά της να πετύχει τους διακανονισμούς που επιθυμεί με πρώην παίκτες της που έχουνε λαμβάνειν εξασφάλισε σήμερα φορολογική ενημερότητα.

Την εξασφάλιση της φορολογικής της ενημερότητας εξασφάλισε σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία εξέλιξη που ήρθε ενώ συνεχίζονται οι επαφές της με πρώην παίκτες της που έχουνε λαμβάνειν για την επίτευξη διακανονισμών μαζί τους.

Με την εξασφάλιση της φορολογικής της ενημερότητας καταβάλλοντας το μεσημέρι το ποσό που απαιτούταν στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, και εντός της εβδομάδας αναμένεται να εξασφαλίσει και την ασφαλιστική ενημερότητα, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έκλεισε το ένα από τα τρία ανοιχτά της μέτωπα.

Όσον αφορά την εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να καταβάλει στο ΙΚΑ μέρος των οφειλομένων, το οποίο προβλέπεται βάσει της ρύθμισης που έχει γίνει.

Έτσι θα πετύχει να κλείσει και το δεύτερο ανοιχτό της μέτωπο για να μπορέσει να προχωρήσει χωρίς ελλείψεις στην κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσο τέλος για αυτό που θα απομένει θα είναι να τακτοποιηθεί η εγγυητική επιστολή με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη να καλείται μέχρι το τέλος του μήνα, σε διάστημα δύο εβδομάδων, να εξασφαλίσει το ποσό των 100.000 ευρώ που απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...