Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μόνο τον Παναθηναϊκό κοιτούν στην ΑΕΚ

Ο πρώην μέτοχος της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς, δεν πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων της ΠΑΕ
Μετά την τρικυμία έρχεται η γαλήνη και στην ΑΕΚ άφησαν-αναγκαστικά-τους τσακωμούς και τις διαφορές στην άκρη και έστρεψαν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι και αλλιώς τα προβλήματα στη συγκεκριμένη ομάδα ποτέ δεν τελειώνουν, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο οικονομικό της πρόβλημα.

Ο Έβαλντ Λίνεν ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα να αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά θέματα, θεώρησε λήξασα τη διένεξη που είχε μετά τις δηλώσεις του με τους Μπουγαϊδη, Κατίδη και αφού μίλησε για 5 ώρες με τους συνεργάτες του, έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια νίκης επί του Παναθηναϊκού. Ο αντίπαλος έχει αρκετά προβλήματα, αλλά πάντα είναι μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ έχασε το αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών από τον Πλατανιά και έπεσε δύο θέσεις στη βαθμολογία, με μόλις τρεις ομάδες να βρίσκονται από κάτω στη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν λοιπόν περιθώρια για συγκρούσεις μεταξύ τους και κυρίως για απώλεια βαθμών, αλλά επειδή ακολουθεί το άλλο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η νίκη στο ματς με τους πράσινους κρίνεται επιτακτική.

Το θέμα είναι κατά πόσο όλη αυτή η αναταραχή που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Λίνεν θα έχει επιπτώσεις στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί άλλωστε είναι που καλούνται να βγάλουν την ομάδα από τα δύσκολα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ

Σε ό,τι αφορά στα διοικητικά, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ούτε από την κίνηση Μελισσανίδη, ούτε από τον Βιντιάδη. Ο Πέτρος Παππάς που φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες δεν έχει καμία τέτοια διάθεση. ΤΑ NEA.gr έχουν ασφαλή πληροφορία ότι ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να κάνει καμία κίνηση από μόνος του. Περιμένει την κλήση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μόνο τότε θα καθίσει στο τραπέζι να συζητήσει, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει τη διάθεση να βάλει χρήματα, αφού όπως και ο ίδιος είπε στην Ορίτζιναλ 21 δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζει την προσπάθειά του, αλλά αυτό που τον «καίει» είναι οι δόσεις προς το δημόσιο από τη μία πλευρά και από την άλλη, οι Άγγλοι συμπαίκτες του, τους οποίους προσπαθεί να πείσει για διάφορα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την άλλη είναι άγνωστο τι θα κάνει τελικά. Ο ίδιος είχε τονίσει με έμφαση, ότι θέλει ΟΛΟΙ οι πρώην και νυν μέτοχοι να συμμετάσχουν στη σωτηρία της ΑΕΚ και εκείνος θα βοηθούσε και όχι να μπει μπροστά και να ηγηθεί της προσπάθειας. Άλλωστε το είχε πει δημόσια ο Ανδρέας Δημητρέλος. Το τι θα κάνει μόνο ο ίδιος μπορεί να το γνωρίζει λοιπόν.

ΤΑ NEA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...