Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Νέες εκπλήξεις από Μίτσελ

Για μία ακόμη φορά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ για το ματς με τον Αρη. Μετά τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε, ο ισπανός τεχνικός άφησε εκτός, Κοντρέρας, Μοντέστο και Πίνο.
 
Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/2) ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο δεξιά. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Κοντρέρας, Μοντέστο και Πίνο έμειναν εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά ο Μίτσελ επέλεξε να τους αποκλείσει για λόγους τακτικής.

Απέναντι στον Αρη, πάντως, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε και να πετύχει μία νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...