Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ελεύθερος χωρίς όρους για τον παράνομο στοιχηματισμό αφέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης


Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο για το σκέλος της κατηγορίας που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, αφέθηκε ο Mάκης Ψωμιάδης. Παρόλα αυτά μετά το τέλος της απολογίας του επέστρεψε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται για την υπόθεση των στημένων ποδοασφαιρικών αγώνων. 

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Μ. Ψωμιάδης φέρεται να έπαιξε σε πέντε αγώνες της ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος (σ.σ της Καβάλας) αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού μέτοχος ήταν ο γιός του και όχι ο ίδιος».

Αρνήθηκε δε την πλημμεληματική πράξη που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό τη χρονική περίοδο 2009-2011 επισημαίνοντας πώς «δεν γνωρίζει γιατί η ΟΥΕΦΑ στοχοποίησε τους συγκεκριμένους αγώνες», ενώ «τα απέδωσε όλα σε παιχνίδια δημοσιογράφων».

Ο Μ. Ψωμιάδης, όπως είναι γνωστό, παραμένει στη φυλακή μόνο για την υπόθεση των στημένων αγώνων , ενώ για την υπεξαίρεση από το ταμείο της ΑΕΚ δεν κρατείται πλέον αφού οι αρχές των Σκοπίων δεν τον έχουν εκδώσει στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη και μέχρι στείλουν σχετική άδεια δεν μπορεί να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...