Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση από τη Λοκομοτίβ, αλλά “δεν πωλείται” ο Μασάντο!


Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Πάουλο Μασάντο να βρίσκεται στο στόχαστρο ρώσικης ομάδας επιβεβαιώθηκαν, καθώς άνθρωποι της Λοκομοτίβ Μόσχας ήρθαν στην Αθήνα για να κλείσουν τον άσο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι πειραιώτες απέρριψαν την πρόταση.

Η ρωσική ομάδα-που έχει στον πάγκο της τον Σλάβεν Μπίλιτς-παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφερε 4 με 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Η ρωσική ομάδα βιαζόταν να κλείσει την υπόθεση, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (27/2) εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία, όπου το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι στις 9 Μαρτίου. Γι` αυτό και άνθρωποι της ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα για να τρέξουν την υπόθεση.

Ο παίκτης, όμως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (27/2) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και οι άνθρωποι της ομάδας ξεκαθαρίζουν πως ο πορτογάλος μέσος δεν πρόκειται να φύγει:

"Δεν θέλουμε να πλανάται κανένα σενάριο γιατί αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί με όλα αυτά. Έχει γίνει μια εξαιρετική πρόταση από την Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο και ήδη έχουμε αρνηθεί. Δεν ξέρω αν επανέλθουν.

Αν γίνει τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό που μας πρόσφεραν οι Ρώσοι, αλλά το αρνηθήκαμε", δήλωσε στον "NovaΣπορ FM" ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...