Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Λάμψη πρόκρισης στα Χανιά ο Αστέρας


Νίκη πρόκρισης πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στα Χανιά, καθώς επικράτησε 2-1 του Πλατανιά και έχει τον πρώτο λόγο για τους τέσσερις του Κυπέλλου με τη ρεβάνς να γίνεται στην Τρίπολη.

Οι Αρκάδες έβαλαν τη βάση για να περάσουν στα ημιτελικά, περνώντας νικηφόρα από τα Χανιά.  Στο εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 16’ με τον Μιρτσέτα, ενώ στο 31’ ο Μπαρτολίνι ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε μια φλύαρη υπεροχή και το 89’ ο Ναβάρο πέτυχε το γκολ της νίκης.

Εκπληκτικό ρυθμό είχε στο ξεκίνημά του το παιχνίδι στα Χανιά, με τις δύο ομάδες να έχουν μπει... ορεξάτες στο γήπεδο. Οι Αρκάδες απείλησαν στο 4’ με σουτ του Ράγιος, ενώ ο Πλατανιας απάντησε με σουτ του Τετέ. Στο 16’ ήρθε το γκολ για τους Χανιώτες, με τον Αργυρόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Μιρτσέτα με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20’ σουτ του Ντε Μπλάσις πέρασε άουτ. Στο 31’ όμως ήρθε η ισοφάριση με τον Φορμίκα να κάνει τη σέντρα και τον Μπαρτολίνι να πετυχαίνει το 1-1. Ως το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενο απείλησαν με μια κεφαλιά του Ντε Μπλάσις στο 34’ και ένα σουτ του Τσαμπούρη.

Στο δεύτερο μέρος, όπως αναμενόταν, έπεσε κάπως ο ρυθμός. Ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα, πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Πλατανιάς απειλούσε με αντεπιθέσεις. Ο Κοντοές αποχώρησε τραυματίας στο 53’, αλλάζοντας κάπως τα πλάνα του Τσιώλη. Σημαντικές φάσεις δεν έγιναν, με κάποια σουτ του Ράγιος να μην βρίσκουν στόχο, ενώ ούτε οι αντεπιθέσεις των Χανιωτών δημιούργησαν ιδιαίτερο κίνδυνο μπροστά από την εστία του Μπαντή. Όλα αυτά μέχρι το 89’, όταν ο Ναβάρο σε αντεπίθεση του Αστέρα πλάσαρε εύστοχα και έδωσε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (46’ Δημήτρης), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (62’
Στόλερ), Λαμπάρθε (67’ Ναζλίδης), Ονιέμα, Γιακουμάκης

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (63’ Ναβάρο), Κοντοές (53’ Κάφα), Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λέντσε (74’ Πιπίνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...