Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Απόλλων Πάτρας - Κολοσσός 78-66


Το καλό του κοστούμι φόρεσε ο Απόλλων και νικώντας 78-66 τον νευρικό Κολοσσό στην Πάτρα εδραιώθηκε στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βετούλα έχει μάθει να παίρνει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της, ακόμη κι όταν ο αντίπαλος ρίχνει -όσο μπορεί- το ρυθμό και το σκορ. Ο Κολοσσός εκεί πόνταρε για να διεκδικήσει τις πιθανότητες διπλού, αλλά ο Απόλλων είχε ισχυρό αντίδοτο.

Παρά την αρχική αστοχία από την περιφέρεια, οι Πατρινοί επέμειναν να σουτάρουν από το τρίποντο και μετά το 28-28 έχτισαν γερές βάσεις για την επιτυχία τους, την ένατη εφετινής στο πρωτάθλημα. Ο Κλάιμπερ προσέφερε σκορ για το 35-28 και το 43-34, προτού οι γηπεδούχοι ξεφύγουν με διψήφιες διαφορές (47-36, 53-39) και ρίξουν στο καναβάτσο τον Κολοσσό.

Ο Πέτροβιτς έκανε με τρίποντο το 57-41 και επιστροφή για τη ροδιακή ομάδα δεν υπήρξε. Ο Φραγκιάς είδε βασικά γρανάζια (Ντέντι, Νάντζφεϊ, Λάνγκφορντ) να μην... δουλεύουν, τα λάθη στην επίθεση ήταν πολλά και στο 70-55 όλα τέλειωσαν οριστικά.

Ο Γκόρντον Κλάιμπερ έλαβε το... μήνυμα του Νίκου Βετούλα, επέστρεψε στις καλές προσωπικές εμφανίσεις και με 17 πόντους ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τον Απόλλωνα.

Με 21 λάθη σε εκτός έδρας παιχνίδι ο Κολοσσός δεν είχε τύχη. Χάθηκαν πολλές επιθέσεις και η ομάδα του Φραγκιά δεν μπόρεσε ν' ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...