Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αύξηση κεφαλαίου στον ΠΑΟ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 15 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο που ήταν παρών, να είναι αισιόδοξος. 

«Πάμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα προηγηθεί και μία συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ενώ σε ερώτηση εάν έχει συγκεντρώσει ένα ποσό, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι επιβεβλημένο να γίνει και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας.Εγώ δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να μην αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός. Για την συγκέντρωση πόρων, προχωράμε με βάση τα μας».

Ο πρόεδρος παρέμεινε μόνο για 15 λεπτά από τα 45 συνολικά που κράτησε η συνεδρίαση, ενώ έκανε ενημέρωση στα μέλη για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος που ταλανίζει την ομάδα. Εδειξε ακόμη σίγουρος ότι ο φάκελος για την αδειοδότηση θα εγκριθεί από την ΟΥΕΦΑ. . Όσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: «Η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και τα παιχνίδια μαζί της πάντα είναι ντέρμπι». Η γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος πληροφόρησε τα μέλη για την επικείμενη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, χωρίς να προσδιορίσει το ακριβές ποσό στο οποίο θα προκηρυχθεί (θα φτάσει μέχρι 15 εκατ.). Συζητήθηκε ακόμη το κόστος ενοικίασης των γραφείων που στεγάζουν την ΠΑΕ στο Μαρούσι και τονίστηκε ότι θα καταβληθεί μία προσπάθεια να μειωθεί το χρηματικό αντίτιμο. Διαφορετικά, δεν αποκλείστηκε η πιθανότητα να αναζητηθεί νέος χώρος, με φτηνότεροι ενοίκιο.

Εγκρίθηκε η ανανέωση των συμβάσεων της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για τη χρήση των σημάτων από την πρώτη. Εγινε ακόμη, ενημέρωση για τις συζητήσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, όπου στόχος είναι η άμεση επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...