Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μαραντόνα: «Παραμένω καλύτερος από τον Μέσι»


Την άποψη ότι είναι καλύτερος του Μέσι εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ιταλία.

Λογικό είναι ότι πηγαίνοντας στην πόλη που σε αντιμετωπίζει σαν… Θεό, να αισθανθείς και εσύ έτσι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έσπευσε να τονίσει ότι ο ίδιος παραμένει καλύτερος του Μέσι. «Ελπίζω κάποια μέρα ο Μέσι να χαρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή. Όμως πιστεύω πως είναι δύσκολο γιατί όπως είδα στο ματς με τη Μίλαν τον “εξαφάνισαν“. Για μένα είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ πως παραμένω ο καλύτερος» τόνισε. Φυσικά, από το στόμα του δεν γλίτωσε ούτε ο Πελέ. «Έπαιζε απέναντι σε παίκτες που ήταν ακίνητοι. Δεν είμαι οπαδός του γιατί όταν δεν παίρνει τα χάπια του λέει βλακείες» συμπλήρωσε.

Είναι μια από τις σπάνιες επισκέψεις του στη γειτονική χώρα, λόγω της δίωξης του για φοροδιαφυγή, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαραντόνα φρόντισε για μια ακόμη φορά να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον αποθεώσει στη Νάπολι, στην πόλη όπου αντιμετωπίζεται σαν Μεσσίας από την στιγμή που πάτησε το πόδι του το 1984.

Μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται πρόθυμος να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας όταν αποχωρήσει ο Βάλτερ Ματσάρι. «Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στον πάγκο της Νάπολι» επεσήμανε.

Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...