Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

To γκόλ έκανε την διαφορά(ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-1)


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Αμπντούν στο 53΄. Η ρεβανς θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 13/3.

Σε ένα μέτριο αγώνα και σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη την κεφαλιά του Μανωλά στο 19΄, για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και για σχεδόν μια ώρα παιχνιδιού κρατούσαν με επιτυχία τους «ερυθρόλευκους» μακριά από την εστία του Μπαμπανιώτη αλλά ο Αμπντούν κατάφερε να τον νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53΄ και να κάνει το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό να έχει και δοκάρι στο 83΄ του αγώνα με τον Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκη)

Κίτρινες: Λίλα, Γεωργίου, Βίλα – Παπάζογλου

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81' Ιωάννου), Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (70' Ιλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (54' Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ) : Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66' Σιόβας), Μήτρογλου (75' Τζιμπούρ)

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/224868/to-gol-ekane-tin-diaforapas-giannina-olubiakos-0-1/#ixzz2M8LQIm3r
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...