Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ξάνθη - Βέροια 0-2

Μετά το θρίαμβο στο Κύπελλο, όπου πανηγύρισε πρόκριση μέσα στα Πηγάδια, η Βέροια επιβλήθηκε 2-0 της Ξάνθης και στο πρωτάθλημα για την 23η αγωνιστική, παρότι έπαιξε για μεγάλο μέρος του αγώνα με 10 παίκτες και οι ακρίτες έχασαν και πέναλτι.

Η σκοπιμότητα υπερτερούσε οποιασδήποτε προοπτικής θεάματος και το (λιγοστό) κοινό στα Πηγάδια, εκτός το κρύο, έπρεπε να αντιμετωπίσει και την κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Καμία από τις 2 ομάδες δεν ήθελε να πάρει κάποια πρωτοβουλία, καμία δεν επιτέθηκε με φαντασία, καμία δεν είχε δικαίωμα να απαιτήσει τίποτα από το 1ο ημίχρονο.

Άνευ αλλαγών, η εικόνα στο 2ο ημίχρονο κυλούσε με τον ίδιο τρόπο, μέχρι το 59ο λεπτό, όταν ο Ορέστες ανέτρεψε τον Μαρσελίνιο σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, απέβαλε τον Βραζιλιάνο αμυντικό και το παιχνίδι πήρε πνοή. Ο Χόναταν Λόπεθ απέκρουσε την άσχημη εκτέλεση του Πέτρου Μάνταλου και λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊντζίδη άρχισε να εκμεταλλεύεται τη νέα εικόνα του αγώνα.

Σε μία αντεπίθεση, η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Κάρλο Κόστλι κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Η Ξάνθη απέτυχε να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και οι αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έφεραν αποτέλεσμα (η Ξάνθη, μάλιστα, έπαιζε με 10 παίκτες από το 83' λόγω τραυματισμού του Σπύρου Βάλλα κι ενώ είχαν κλείσει οι αλλαγές). Αντιθέτως, μία νέα αντεπίθεση της Βέροιας στο 90ό λεπτό κατέληξε επίσης σε γκολ, με τον Μικαέλ Ολαϊτάν να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...