Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη Λεωφόρο


Συμφωνία σε όλα μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη χρήση της Λεωφόρου και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Στη σημερινή συνάντηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο έδωσαν τα χέρια σε όλες τις εκκρεμότητες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ανακοίνωση από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν στον λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ένα μέρος των οφειλόμενων, ύψους 80.000 ευρώ για την περσινή χρήση.

Οπότε μετά και από αυτή τη θετική εξέλιξη, η ΠΑΕ μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα στην μερική ανακατασκευή του γηπέδου (στεγανοποίηση, έργα αντιστήριξης), έτσι ώστε η ομάδα να προλάβει ν’ αγωνιστεί φέτος στην ιστορική της έδρα.

Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι εργασίες στην Λεωφόρο για να επιστρέψει «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι ιθύνοντες του συλλόγου αισιοδοξούν πως η ομάδα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ιστορική της έδρα στο παιχνίδι για την 27η αγωνιστική με τον Πλατανιά στις 30 Μαρτίου.

Σε διαφορετική περίπτωση ο στόχος τους είναι να είναι έτοιμο στις 7 Απριλίου, όταν το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν οι «πράσινοι» συμμετάσχουν στα πλέι οφ, θα δώσουν τους αγώνες τους στη Λεωφόρο, καθώς θα είναι 100% έτοιμη για τις ανάγκες των εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...