Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Πανιώνιος- Πανθρακικός 2-0

Με νίκη μπήκε στη μετά-Ελευθερόπουλου εποχή ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι πέτυχαν το στόχο τους από το πρώτο ημίχρονο καθώς κατάφεραν και σκόραραν δύο γκολ κόντρα στον Πανθρακικό.

Σάμαρης και Καμπάνταης νίκησαν το Βρονταρά και από εκεί και πέρα η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη φρόντισε για τη διατήρηση του 2-0. Το πρώτο γκολ του Πανιωνίου προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Πανθρακικού, ενώ το 2-0 έγινε με σουτ του Καμπάνταη έξω από την περιοχή.

Ο Πανθρακικός στο δεύτερο μέρος είχε την κυκλοφορία μπάλας και παρότι έκλεισε τους γηπεδούχος στο μισό γήπεδο δεν κατάφερε να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς. Σε αυτό συνέβαλε και ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου σταμάτησε Βαϊρουά και Παπαδόπουλο, ενώ μεγάλη συμβολή για το μηδέν στην άμυνα των κυανέρυθρων είχε και η εξαιρετική εμφάνιση του Αυλωνίτη, ο οποίος περιόρισε τις προσπάθειες του Παπαδόπουλου.

Ο Πανθρακικός έφυγε με… άδεια χέρια από τη Νέα Σμύρνη αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον Πανιώνιο. Φάση κλειδί στον αγώνα ήταν αυτή στο φινάλε του πρώτου μέρους, όπου ο Σερφά πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αν εκεί γινόταν το 2-1, η ομάδα από την Κομοτηνή θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...