Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα πολλά λάθη που οδήγησαν την ΑΕΚ στην ήττα από τον Πλατανιά

Ο παίκτες του Πλατανιά πανηγυρίζουν, ενώ ο Γκερέιρο είναι περίλυπος μετά την ήττα της ΑΕΚ
Η απόδοση της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πλατανιά, προβλημάτισε του πάντες στα Σπάτα. Ισως ο προβληματισμός να είναι αντίστοιχος με την πίκρα από την ήττα.

Τα λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον Έβαλντ Λίνεν στη διαχείριση του παιχνιδιού, όπως επίσης και τα σφάλματα της διαιτησίας, έφεραν την ήττα και μαζί το κατρακύλισμα στη βαθμολογία. Ηδη, η ΑΕΚ έπεσε από την 11η στη 13η θέση, βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη Βέροια.

Η παραδοχή του Γερμανού προπονητή στα αποδυτήρια κατά την προπόνηση της Δευτέρας, μπροστά στους παίκτες για τη λάθος χρησιμοποίηση του Καραλή στη θέση του δεξιού μπακ, κάλυψε το νεαρό παίκτη, αλλά ταυτόχρονα έδειξε ότι τα λάθη έπαιξαν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην ήττα: «Το λάθος είναι δικό μου, όχι του Γιάννη (εννοεί τον Καραλή). Δεν φταίει ο Γιάννης, αλλά εγώ που τον χρησιμοποίησα σε αυτή τη θέση, που δεν είναι η φυσική του. Παρ' όλα αυτά επιμένω πως δεν υπάρχει πέναλτι», είπε στους παίκτες του ο Λϊνεν, καλύπτοντας έτσι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του, που κλήθηκε να αγωνιστεί σε μία άγνωστη γι’αυτόν θέση σε ένα δύσκολο αγώνα.

Στην ΑΕΚ έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Ιωαννίδη θεωρώντας ότι κακώς έδωσε πέναλτι, αφού ο Ναζλίδης ήταν αυτός που έπεσε πάνω στον Καραλή, αφαιρώντας το δικαίωμα να πάρει τον ένα βαθμό ή ακόμα να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το θέμα είναι ότι σταμάτησε η ανοδική πορεία, το αήττητο των 6 αγώνων και κυρίως η ΑΕΚ προβλημάτισε με την απόδοσή της, ενόψει των δύο ντέρμπι με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό που ακολουθούν. Και μετά υπάρχει το εξίσου δύσκολο ματς με τη Βέροια.

Οι παίκτες δεν είχαν καλή απόδοση στον αγώνα με τον Πλατανιά. Λάθη όμως έκανε και ο Λίνεν. Αλλαξε το σύστημα της ομάδας του πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπερδεύοντας ακόμα και τους ποδοσφαιριστές του. Λάθος έκανε που άφησε εκτός 18άδας τον Τσουκαλά. Ωστόσο, όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη στη ζωή και ο Λίνεν έχει κάνει μεγάλο αγώνα για να βοηθήσει την Ένωση.

Ο προπονητής της κιτρινόμαυρης ομάδας, προσπάθησε στην προπόνηση να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να τους κάνει να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής, τονίζοντάς τους: «Πρέπει να πάμε παρακάτω. Σε κανένα παιχνίδι δεν επιτρέπεται να μένουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι που μπορούμε να κερδίσουμε. Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα ανέβουμε πάλι στη βαθμολογία και θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν» .

Ενόψει του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού , ο Λίνεν αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι τιμωρημένος και ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι τραυματίας και ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...