Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει βόμβα με επιστροφή Κριστιάνο Ρονάλντο


Για το μπαμ του καλοκαιριού φαίνεται πως ετοιμάζεται η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον , καθώς σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης το επιτελείο της ομάδας σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση ύψους σχεδόν 65 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται να επωφεληθούν από τα σύννεφα στις σχέσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ με επιτελείς της «βασίλλισσας» και τις άριστες σχέσεις του με τον σερ Αλεξ για τον φέρουν πίσω στο Μάντσεστερ.

Αλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα χέρια του προπονητή της Μάντσεστερ μπόρεσε να αναπτύξει το ταλέντο του και να γίνει σταδιακά ο παίκτης που όλοι θαυμάζουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για όσους αναρωτιούνται που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα για την σούπερ μεταγραφή η απάντηση είναι μία : Chevrolet

Η νέα χορηγός της ομάδας επιθυμεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι και να κάνει τον Ρονάλντο κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας και ετοιμάζεται να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της μεταγραφής.

Chevrolet και Μάντσεστερ έχουν έλθει σε συμφωνία για να μπει το λογότυπο της εταιρείας στη φανέλα της ομάδας από το 2014 ,ωστόσο, η μητρική εταιρεία General Motors σκέφτεται να επισπεύσει τη συμφωνία στο 2013 για να συνεισφέρει στη μεταγραφή του παίκτη.

Μοναδικό σκόπελος είναι το οικονομικό fair play της UEFA και της Πρέμιερ Λιγκ, με τον παίκτη να υπογράφει ξεχωριστό συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ και διαφορετικό με τους χορηγούς της ομάδας για να είναι σε συμφωνία με τους κανονισμούς.

Αναμένουμε εξελίξεις


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...