Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Περιστέρι 105-57

Με φόρα και εξαίρετη ψυχολογία από τις διαδοχικές επιτυχίες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός σκόρπισε 105-57 το Περιστέρι στο άδειο ΣΕΦ και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, παράγοντας καλό μπάσκετ ακόμη και χωρίς τον Σπανούλη.

Το παιχνίδι ήταν η... χαρά των παικτών με συμπληρωματικό ρόλο στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Πέραν του αέρινου Πρίντεζη, Γκετσεβίτσιους και Μαυροειδής άδραξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Μπαρτζώκας και το... διασκέδασαν όσο μπορούσαν περισσότερο απέναντι σε μια άμυνα αδύναμη να φρενάρει την ορμή των πρωταθλητών.

Ο Λιθουανός σουτέρ "εκτέλεσε" τους φιλοξενούμενους από την περιφέρεια, την ίδια ώρα που ο Έλληνας ψηλός, χωρίς αντίπαλον δέος, αποτέλεσε σταθερή κολόνα στη ρακέτα. Από το 17-10 ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 30-12 με τον Γκετσεβίτσιους να έχει τρία σερί τρίποντα, προτού γίνει το 38-15 και το 51-19.

Οι κενές, λόγω τιμωρίας, εξέδρες δεν λειτούργησαν ανασταλτικά για τους "ερυθρόλευκους", τουναντίον. Μολονότι ακολουθεί το ταξίδι στην Πόλη και το παιχνίδι με την Μπεσίκτας συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι, ο Περπέρογλου ήταν εξίσου αξιόπιστος με τον Γκετσεβίτσιους στην επίθεση και μετά το 68-29 ήρθε το 82-38 με τους πρώτους πόντους του Παπανικολάου. Από τη στιγμή που λίγο πριν από το φινάλε επιτεύχθηκε και η... υπέρβαση των 100 πόντων, η αποστολή ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Μπαρτζώκα απέναντι σ' ένα Περιστέρι που συμβιβάστηκε με τη μοίρα του χωρίς να παλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...