Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ψήνεται» ο Σαντάνα

Η Φιορεντίνα δείχνει να θέλει να κρατήσει τον Σαντάνα, όμως το οικονομικό χάσμα τον αναγκάζει να κοιτάξει και αλλού… προς Πειραιά μεριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι «βιόλα» θέλουν να κρατήσουν τον Μάριο Σαντάνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», και μάλιστα να του δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Λένε επίσης ότι η Ιταλική ομάδα θέλει να «χτίσει» το παιχνίδι της πάνω στον Αργεντινό, όμως το συμβόλαιο που του προσφέρει για να ανανεώσει τη συνεργασία τους δεν ξεπερνά τα 900.000 ευρώ.

Ο παίκτης από την πλευρά του δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την προοπτική και δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, ζητώντας 1,5 εκ. ευρώ. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι αν κρατήσει αυτή τη στάση ο Σαντάνα, τότε θα αποχωρήσει, καθώς η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και έχει σκοπό να «ξεφορτωθεί» βαριά συμβόλαια.

Ο Μάριο Σαντάνα έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αν οι ερυθρόλευκοι του δώσουν αυτά τα χρήματα, τότε – σύμφωνα με όσα ακούγονται – δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στον Πειραιά. Αντίθετα, μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και φυσικά το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν κάτι που θα κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...