Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου για... Champions League!

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο Ch. League! Μπήκε στη διαδικασία των play off την ύστατη ώρα και αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ένα δραματικό ματς με σκορ 3-2. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αν και ξεκινάει το μίνι-πρωτάθλημα με χάντικαπ έναντι των άλλων ομάδων, εφόσον καταφέρει να επαναλάβει τις εμφανίσεις και κυρίως τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας, βάζει πλώρη για Champions League

Στις 8 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία των play off, μέσω της οποίας θα βγει η ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με τρεις βαθμούς στην… pole position, ακολουθούμενος από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με έναν, ενώ οι Θεσσαλοί ξεκινούν από το μηδέν...

Κι όμως, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι εκείνη που θα έκοβε πρώτη το νήμα, εάν στα ματς των play off επαναλαμβανόταν ό,τι είδαμε στις 30 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

Οι Βολιώτες έχουν κάνει το «4Χ4» κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ με τον ΠΑΟΚ έχουν μια ισοπαλία και μια ήττα, επομένως συγκεντρώνουν 13 βαθμούς. Εάν είχαμε επανάληψη του ίδιου σεναρίου, ο Παναθηναϊκός θα ακολουθούσε με 12 βαθμούς (τους τρεις που έχει ως προίκα και άλλους εννέα από νίκες με ΠΑΟΚ (2) και ΑΕΚ.

Αντίστοιχα, οι δυο Δικέφαλοι θα τερμάτιζαν με 7 βαθμούς και η παρουσία και των δύο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα θα εξαρτιόταν από το τι θα έκανε η ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλου με τον Ατρόμητο.

Με βάση αυτό το σενάριο η τελική βαθμολογία θα διαμορφωνόταν ως εξής:

 
Champions' League logoImage via WikipediaΟΛ.ΒΟΛΟΥ 13 (0+13)
ΠΑΟ 12 (3+9)
ΑΕΚ 7 (1+6)
ΠΑΟΚ 7 (0+7)


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 1-1, 3-0
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 3-1, 4-0
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0, 1-0
ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-0, 1-3
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1, 0-4
ΠΑΟ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1, 2-3

sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...