Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ασταμάτητη η Πόρτο 5-1 με τεσσέρα του Φαλκάο ! (6 videos)

PORTO, PORTUGAL - APRIL 28:  Radamel Falcao of...Image by Getty Images via @daylifeΠλώρη για τον τελικό του Europa League, που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο, έβαλε η Πόρτο μετά τη σαρωτική εμφάνισή της και το 5-1 επί της Βιγιαρεάλ.
Τα «κίτρινα υποβρύχια» άντεξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, το πρώτο, στο οποίο μάλιστα ήταν ανώτερα και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κάνι στο 45' (με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νιλμάρ. Οι γηπεδούχοι, όμως, ήταν σαρωτικοί στην επανάληψη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαλκάο, που πέτυχε τέσσερα τέρματα, διέλυσαν τους Ισπανούς.

37-44_chunk_1 by koukos_81Η γρήγορη ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Φαλκάο στο 49' ήταν το κλειδί στην επικράτηση των «δράκων». Έχοντας ουσιαστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά της, η Πόρτο κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και στη συνέχεια να πάρει τη νίκη που ήθελε με ευρύ σκορ.

PORTO VILLAREAL 1-1 EKTELESH PENALTY by koukos_81Στο 61' ο Γκουαρίν με διπλή προσπάθεια και κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα, ενώ στο 67' ο Φαλκάο διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα της ομάδας του. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από άλλα δυο τέρματα του Κολομβιανού επιθετικού στο 75' και στο 90'.

PORTO VILLAREAL 2-1 GOAL PORTO by koukos_81Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας, ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπενφίκα με τη νίκη της στο Ντα Λουζ με 2-1 επί της συμπατριώτισσά της Μπράγκα.

PORTO VILLAREAL 3-1 GOAL by koukos_81Ο Ζαρντέλ με κεφαλιά στο 50' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Βαντίνιο και αυτός με το κεφάλι έφερε το σκορ στα ίσια για τους φιλοξενούμενους.

PORTO VILLAREAL 3-1 GOAL by koukos_81Παρόλα αυτά, η Μπενφίκα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο στο 60.

PORTO VILLAREAL 5-1 GOAL PORTO by koukos_81
67ο λεπτό: Γκολ! Ο Φαλκάο εξέθεσε τον Μουσάτσιο και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φαλκάο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. εδώ το τρίτο γκολ της Πόρτο.
75ο λεπτό: Γκολ! Μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκουαρίν, ο Φαλκάο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Δείτε εδώ το τέταρτο γκολ της Πόρτο.
87ο λεπτό: Ο Καθόρλα απείλησε με μακρινό σουτ, το οποίο έδιωξε σε κόρερ ο Χέλτον.
90ο λεπτό: Γκολ! Φαλκάο ξανά, με απίστευτη κεφαλιά. Δείτε εδώ το πέμπτο γκολ της Πόρτο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...