Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

O Messi "κλείδωσε" τον αγώνα:Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-2 ( 4 VIDEOS)

O Messi με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 87' "τέλειωσε" τον αγώνα Barcelona.
Καταπληκτικό και το δεύτερο του γκολ!

Με δέκα παίκτες από το 61' η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση της Μπαρτσελόνα και λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με 2-0, αποτέλεσμα που στέλνει ουσιαστικά τους Καταλανούς στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Για μια ολόκληρη ώρα οι Μαδριλένοι, όπως και προηγούμενα στα δυο el clasico που προηγήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας, είχαν καταφέρει να εξουδετερώσουν πλήρως κάθε επιθετική αρετή των «μπλαουγκράνα». Η ισοπαλία το πλέον λογικό αποτέλεσμα, όμως μια φάση ήταν αρκετή για να αλλάξουν όλες οι ισορροπίες.
Σε μια ανύποπτη φάση ο Πέπε πήγε με το πόδι προτεταμένο για να πάρει την κόντρα από τον Ντάνι Αλβες. Η κίνησή του σίγουρα ήταν επικίνδυνο παιχνίδι, όμως η απόφαση του Γερμανού διαιτητή Γιούργκεν Σταρκ να του δείξει απευθείας κόκκινη κρίνεται ως μάλλον υπερβολική. Όπως και 'χει, η αποβολή αυτή γκρέμισε κάθε πλάνο που είχε καταστρώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο και με τον Πορτογάλο να αποβάλλεται και αυτός από τον εκνευρισμό του, η Ρεάλ κατέρρευσε.
Η Μπαρτσελόνα βρήκε τους χώρους να κάνει το παιχνίδι και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Με τη συμπλήρωση 76 λεπτών παιχνιδιού ο Αφελάϊ, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, με εξαιρετική κίνηση ελευθερώθηκε από τα δεξιά και έκανε σέντρα-μαχαιριά για την καρδιά της άμυνας των «μερένχες». Εκεί ο Μέσι πετάχτηκε την πλέον κατάλληλη στιγμή και με κίνηση σέντερ φορ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το 1-0 φαίνεται πως ήταν η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους, αφού στη συνέχεια δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ τα πατήματά τους. Το δεύτερο τέρμα των Καταλανών 11 λεπτά αργότερα ήταν απλώς η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.
Σκόρερ ήταν και πάλι ο Μέσι. Ο Αργεντινός βρήκε δυο μέτρα παραπάνω και αυτά ήταν αρκετά για να κάνει πάνω-κάτω την άμυνα της Ρεάλ. Ξεκινώντας λίγο πάνω από το κέντρο πέρασε τέσσερις Μαδριλένους και όταν βρέθηκε απέναντι από τον Κασίγιας τον νίκησε με πλασέ για δεύτερη φορά, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της βασίλισσας για ανατροπή.
Οι συνθέσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Μεσούτ Εζίλ (46' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο
Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Σεϊντού Κεϊτά, Πέδρο (71' Αφελαϊ), Μέσι, Βίγια (90' Σέρχι Ρομπέρτο)


goal messi by koukos_81


2o_goal messi by koukos_81

neura_entash by koukos_81

entsh fisouna by koukos_81

kokkinh pepe by koukos_81
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...