Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πανιώνιος: «Πέφτει» για 11.401 ευρώ!

Για μόλις 11.401 ευρώ ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο «φως» για την αδειοδότηση ενόψει του πρωταθλήματος της σεζόν 2011-12! Και όμως, αυτό είναι το ποσό που οφείλεται σε Ριέρα, Μπάλαμπαν και Μάχο, τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπέγραψαν τα χαρτιά για τις οφειλές.

Τρεις μισθοί και δύο ενοίκια!

Σύμφωνα με όλα τα έγγραφα που έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος και που θα παρουσιάσει στην εκδίκαση της έφεσης το όλο θέμα είναι τρεις μισθοί στους τρεις «κυανέρυθρους» και δύο ενοίκια στους Μπάλαμπαν και Ριέρα! Συγκεκριμένα ο Πανιώνιος οφείλει στους τρεις παίκτες έναν μισθό των 735 ευρώ , ενώ επίσης κι ένα ενοίκιο για το σπίτι του Ριέρα που ανέρχεται στις 5.000 ευρώ και για ένα ενοίκιο για το σπίτι του Μπάλαμπαν που ανέρχεται στις 4.196 ευρώ!

Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα αστείο ποσό, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα  παρουσιάσουν την Δευτέρα στην εκδίκαση έκθεση του ορκωτού λογιστή και τα συνημμένα παραστατικά της τράπεζας, που αποδεικνύουν ότι το εν λόγω ποσό έχει καταβληθεί από τον σύλλογο!

Αλλωστε, η σχετική διάταξη του τμήματος licencing της UEFA επιτρέπει κάτι τέτοιο, ενώ και ο Πανιώνιος θα ισχυριστεί ότι όταν έγινε η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον κ. Τσακίρη στον Ερασιτέχνη, άλλαξε ο ορκωτός λογιστής, με τον προηγούμενο να μην «επισυνάπτει» στον φάκελο τις συγκεκριμένες οφειλές.

Έλειπε το καταστατικό!

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πήρε την αδειοδότηση, που τουλάχιστον στο κόσμο είναι αστείοι και δεν μπορούν να στείλουν την ομάδα στην Β' Εθνική.

Όπως έγινε γνωστό ο Πανιώνιος σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο αδειοδοτικό όργανο της ΕΠΟ δεν είχε βάλει στον φάκελό του το καταστατικό του, ενώ δεν συμπεριέλαβε μία κατάσταση με τα στοιχεία του γενικού διευθυντή του και του λογιστή της εταιρείας. Τέλος, δεν συμπεριέλαβε μία υπογεγγραμμένη δήλωση της ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος!

Μιλάμε για λόγους που δεν μπορούν να να μην του δώσουν το χαρτί της αδειοδότησης εν όψει της νέας περιόδου, αφού δεν είναι τόσο σοβαροί οι λόγοι αυτοί. Πλέον την Δευτέρα είναι η εκδίκαση της έφεσης του «Ιστορικού» και όλοι στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αποκατασταθεί η αλήθεια και η ομάδα θα συνεχίσει στα μεγάλα σαλόνια.
http://www.gazzetta.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...