Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Νίκος Ζήσης: «Διαμαντίδης ο MVP»

Ο Νίκος Ζήσης θεωρεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι κατά τη γνώμη του ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν.

Ο Έλληνας Γκαρντ της Σιένα παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και έσταξε μέλι για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ μίλησε και για τα δύο φάιναλ φορ που έχει συμμετάσχει αλλά και για το επερχόμενο της Βαρκελώνης που η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό.

Διαβάστε την συνέντευξη του Νίκου Ζήση:

Ποιο είναι το μυστικό για έναν παίκτη ώστε να προετοιμαστεί και να αποδώσει καλύτερα σε μία διοργάνωση σαν το φάιναλ φορ;

«Το φάιναλ φορ είναι σπέσιαλ διοργάνωση. Από την εμπειρία μου με την ΤΣΣΚΑ πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι ο εαυτός σου και να τα δώσεις όλα στη διάρκεια της διοργάνωσης».

Πως ήταν τα δύο φάιναλ φορ σε Μαδρίτη και Βερολίνο;

«Στη Μαδρίτη ήμασταν το απόλυτο φαβορί και αυτό ήταν δύσκολο. Είναι πάντα δύσκολο να είσαι το απόλυτο φαβορί και όλοι να περιμένουν από σένα να πάρεις το τρόπαιο».

«Το 2009 ήταν πάρα πολύ καλό το φάιναλ φορ με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλο και τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται αφού ο Ολυμπιακός έχασε ένα σουτ με τον Μπουρούση ενώ και το δικό μας παιχνίδι της ΤΣΚΚΑ με την Μπαρτσελόνα ήταν απίστευτο και με έναν εκπληκτικό Σισκάουσκας στα τελευταία λεπτά νικήσαμε την Μπαρτσελόνα που ήταν πολύ καλή. Αλλά η ΤΣΣΚΑ βρήκε την ευκαιρία να πάρει το ματς».

«Ο τελικός του Βερολίνου ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς επειδή ήμασταν πίσω μέχρι και με 23 πόντους στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου μετά από ένα τρίποντο του Γιασικεβίτσιους αλλά τελικά χάσαμε με ένα χαμένο σουτ του Σισκάουσκας. Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο αλλά έτσι είναι το φάιναλ φορ. Όλα μπορούν να γίνουν κάθε πέντε, κάθε τρία λεπτά. Όπως σε όλα τα ματς της Ευρολίγκα. Απλώς εκεί δεν υπάρχει η επόμενη μέρα».

Πόσες πιθανότητες έχει η Σιένα να πάρει το τρόπαιο;

«Και οι τέσσερις ομάδες έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εμπειρία που έχει ο προπονητής του αλλά και οι παίκτες του. Κάθε ομάδα έχει 25%. Είναι θέμα της προετοιμασίας, της θέλησης της καρδιάς και να είσαι έτοιμος στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Καθώς και να έχεις τύχη. Όλα αυτά θα είναι πολύ σημαντικά για κάθε ομάδα».

Ο Πιανιτζάνι έχει στην διάθεση του τρεις πολύ καλούς γκαρντ, εσένα, τον Γιάριτς και τον Μακάλεμπ , είναι αυτό ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα για εμάς είναι πάρα πολύ καλό να έχουμε τόσο καλούς παίκτες στα γκαρντ. Θα είμαστε όλοι απαραίτητη στο φάιναλ φορ. Για μένα ο Διαμαντίδης ο οποίος είναι ο MVP της φετινής σεζόν και είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και με εμπειρίες που να μπορούν να τον αντιμετωπίσουν».

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...