Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός: Οι 3.000 της Βαρκελώνης

Παρά τις προσπάθειες τόσο των οργανωμένων, όσο και της ΚΑΕ, η «πράσινη» εξέδρα δεν θα ξεπεράσει τους 3.000 στο F4.

Από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα, σε όποιο πράσινο στέκι και αν γύριζες, θα άκουγες (μέσες άκρες) τον παρακάτω διάλογο: «Έλα ρε, που είσαι; Βαρκελώνη θα πάμε;», «να πάμε, αλλά εισιτήρια που θα βρούμε;». Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στην αγορά.

Από το πρώτο πακέτο εισιτηρίων που είχαν βγει στην αγορά μέσω του επίσημο site της Euroleague μόλις τα 650 είχαν καταλήξει στα χέρια των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ περίπου 2500 είχαν πάει στην Μπαρτσελόνα που έμεινε εκτός και άλλα 500 στον Ολυμπιακό που είχε την ίδια τύχη. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των τεσσάρων ομάδων που θα ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη τον Μάιο, οι «πράσινοι» έψαχναν τρόπους για να πάρουν τα εισιτήρια τόσο των λιμανίσιων, όσο και των Καταλανών.

Για τους «πρώτους», σε αρκετές περιπτώσεις η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων που είχαν πάει στα χέρια των Ολυμπιακών κατέληξε σε αυτά των Παναθηναϊκών. Το ίδιο όμως δεν συνέβη και με τους Ισπανούς, όπου είχαν στηριχθεί οι περισσότερες ελπίδες των «πράσινων». Σε αντίθεση με όλες τις εκτιμήσεις που γίνονταν πριν από λίγο, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δείχνουν αποφασισμένοι είτε να παρακολουθήσουν το Final 4 παρά τον αποκλεισμό της ομάδας τους, είτε να πουλήσουν τα εισιτήρια στην «μαύρη αγορά» παραμονές της διοργανώσεις, ανεβάζοντας φυσικά τις τιμές στα ύψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν προσπάθεια να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας ακόμη και με Τούρκους οπαδούς που είχαν πάρει περίπου 300 εισιτήρια, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι, με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έχουν κάνει στην ΚΑΕ, στον ημιτελικό με την Σιένα ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 3000 φίλων του. 1000 εισιτήρια εξασφάλισε επισήμως ο 5άστερος μέσω του μερίδιου που του αναλογεί, 650 από αυτά που είχαν εξασφαλιστεί μέσω ίντερνετ και περίπου άλλα 1400 από τους οπαδούς κυρίως του Ολυμπιακού και μετά της Μπαρτσελόνα, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία.

Οι αναλογίες αυτές πάντως, σίγουρα θα αλλάξουν στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στον τελικό, καθώς δεδομένα εκεί θα προκύψουν και άλλα εισιτήρια…

www.leoforos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...