Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Πολύ έξυπνος παίκτης ο Σόφο»

Το εγκώμιο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έπλεξε για άλλη μια φορά ο προπονητής της Μακάμπι Ντέιβιντ Μπλατ, που χαρακτήρισε τον Ελληνα σέντερ όχι μόνο χαρισματικό αλλά και πολύ έξυπνο παίκτη. Ο Ισραηλινός τεχνικός μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι άδικο που πήρε ο Διαμαντίδης τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού αφού τον άξιζε ο Ντορόν Πέρκινς.

«Ένα πράγμα που πολλοί μπορεί να μην πιστεύουν είναι ότι ο Σόφο πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο αθλητή. Έχει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Τα διάφορα στοιχεία που απαιτούμε φέτος χρειάζονται αρκετή σκέψη και ο Σόφο έχει ανταποκριθεί άψογα. Μου δίνει την εντύπωση ότι πολλά πράγματα δεν τα είχε ξανακάνει στο παρελθόν, όχι γιατί δεν μπορούσε αλλά γιατί δεν του είχε ζητηθεί ποτέ να τα κάνει. Το προτέρημά του έτσι δεν είναι μόνο η φυσική δύναμή του, αλλά και η εξυπνάδα του», δήλωσε ο Μπλατ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Για τον Πέρκινς είπε: «Με όλο τον σεβασμό που έχω για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, πιστεύω ότι ο Ντορόν άξιζε να βγει αμυντικός της χρονιάς. Τα πράγματα που έκανε στην άμυνα ήταν εκπληκτικά και νόμιζες ότι ήταν παντού. Δυστυχώς η απώλειά του είναι τεράστια για εμάς και δεν είμαστε η ίδια ομάδα χωρίς αυτόν».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...