Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σισέ: «Μονόδρομος το Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ μίλησε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ο Τζιμπρίλ Σισέ. Τι είπε για την… υποχρέωση της ομάδας για πρωτιά αλλά και για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μονόδρομος για την ομάδα

«Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μονόδρομος. Εκεί πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός και είναι υποχρέωσή μας να βγάλουμε το κλαμπ σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε επιτέλους ξανά μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μας παίρνει για οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρωτιά στα πλέι οφ. Δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. Δεν μας αφορούν όλα αυτά που λέγονται. Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Μόνο αυτό μας νοιάζει».

Την ίδια στιγμή άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του 29χρονου στράικερ τονίζουν χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι άλλοι ασχολούνται με τον Τζιμπρίλ και το τι θα κάνει, αν θα μείνει ή θα φύγει, εκτός από τον ίδιο. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δύο μήνες μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και μέχρι τότε στην Ελλάδα αλλάζουν πάρα πολλά. Χρειάζεται υπομονή. Για αυτόν υπάρχουν μόνο τα πλέι οφ αυτή τη στιγμή, αφού είναι απόλυτος επαγγελματίας».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...