Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο Νάνι φέρνει Μπεχράμι - Ντιαμάντι

Έτοιμους παίκτες για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, φαίνεται ότι έχει ο Τζιανλούκα Νάνι.

Πρόκειται για τους Βαλόν Μπεχράμι και Αλεσάντρο Ντιαμάντι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα». Ο Ιταλός τεχνικός έχει στη λίστα του τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χαρακτηρίζονται πολύ καλές περιπτώσεις.
Μπορεί να έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, ωστόσο ο Νάνι διατηρεί καλές επαφές μαζί τους, καθώς είχαν συνυπάρξει στη Γουέστ Χαμ.
Ο Βαλόν Μπεχράμι αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας και καλύπτει τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Είναι γεννημένος στις 19 Απριλίου 1985 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λουγκάνο, Τζένοα, Βερόνα, Λάτσιο.
Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι ανήκει στην Μπρέσια, πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας και αγωνίζεται ως «δεκάρι». Είναι γεννημένος στις 2 Μαϊου 1983 και στο παρελθόν έχει παίξει και στις Πράτο, Έμπολι, Φουσέτζιο, Φιορεντίνα, Αλμπινολέφε, Λιβόρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...