Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Με νίκη στον τελικό του Euro 2012 η εθνική Νέων

Πανέτοιμη και με «φανατισμό» για τη νίκη-πρόκριση που θα τη στείλει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 U-19 είναι η εθνική Νέων, που το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στον ημιτελικό της διοργάνωσης (16:45, Eurosport).

Το μοναδικό πρόβλημα του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, Κώστα Τσάνα, είναι η αναγκαστική απουσία του Χάρη Μαυρία, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία, που έδωσε και την πρόκριση στους «4». Ο Νίκος Μαρινάκης, που δεν είχε παίξει στον ίδιο αγώνα λόγω τραυματισμού, προπονήθηκε χθες και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Οι «γαλανόλευκοι» διεθνείς θα έχουν όπλο την ψυχολογία, μετά την εντυπωσιακή απόδοση και τις «πειστικές» νίκες που σημείωσαν με τη διοργανώτρια Εσθονία (4-1) και, κυρίως, με την εκ των φαβορί για μια θέση στον τελικό, Πορτογαλία (3-2). Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή τους, λοιπόν, οι νεαροί Έλληνες θα επιδιώξουν να κατατροπώσουν τα «τρία λιοντάρια», όπως είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια με τις ίδιες ομάδες και παίκτες, αλλά σε επίπεδο Παίδων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Λιλεκούλα» του Ταλίν, με διαιτητή τον Δανό Κεν Χάνσεν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...