Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανόρθωση – Όγιος: «Όλα ή τίποτα»

Την πρόθεση του να ρισκάρει – όπως κάνει πάντα δηλαδή, ακόμα κι αν δεν είναι με την πλάτη στον τοίχο – εξέφρασε ο Γκιγιέρμο Όγιος, στη συνέντευξη Τύπου πριν το αγώνα με την Σερκλ (05/08 20:00, ALFA Κύπρου), στη ρεβάνς της ήττας 1-0 στο Μπριζ, για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βέλγοι ήρθαν στην Κύπρο χωρίς τον Φόλεϊ, σκόρερ και καλύτερο τους παίκτη στο πρώτο ματς.
Ο Όγιος είδε τον Νάτσο Γκαρσία να προπονείται και ίσως τον έχει στο βασικό σχήμα. Στην αποστολή είναι και ο Κότο Παγιές, ο οποίος προπονήθηκε την Τετάρτη (04/08). Ο Αργεντίνος κόουτς θα κάνει κάποιες αλλαγές, όπως η πιθανολογούμενη συμμετοχή του Φροντίνι στο κέντρο άμυνας αντί του Γεωργίου, πλάι στον Κατσαβάκη. Στα άκρα οι Λεϊβακαμπέσι – Ζανίσιο και στον «άσο» ο Αργουέγιο. Στα χαφ περιμένουμε τριπλέτα Σκοπελίτη- Νάτσο – Μαραγκού και πιο μπροστά Λαμπάν – Οκκά – Καφού.
Στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριελήφθη και ο Μαρκ Φόδερινγκχαμ, που επιστρέφει μετά από επέμβαση στη φτέρνα. Συνολικά ο Όγιος πήρε στο ξενοδοχείο είκοσι παίκτες. Πέρα από τον Σκοτσέζο περιλαμβάνεται και ο νεαρός Αδάμος Χατζηγεωργίου.
Την Τετάρτη (04/08) υπέγραψε με την Ανόρθωση ο 27χρονος Αργεντινός φορ Λούκας Κονσίστρε. Με την απόκτηση του ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του σχεδιασμού αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες κινήσεις. Παρουσιάστηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τους Κόζατσικ, Αργουέγιο, Μπράτσι, Βίντοβιτς, Γκαρσία, Κότο Παγιές, Κυπριανού, Φροντίνι, Λαμπόρδε, Κονσίστρε και τους νεαρούς Μικέλλη και Χατζηγεωργίου.
Η «Κυρία» παρουσίασε και τον χορηγό της που θα είναι η Cytamobile - Vodafone.

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...