Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συμφώνησε με Πατσατζόγλου η ΑΕΚ!

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι, όπως όλα δείχνουν, το δεξί μπακ που ήθελε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ένωσης και η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη.

Ο Σάνελ Γιάχιτς δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει και, όπως αποδεικνύεται, οι άνθρωποι της Ένωσης άρχισαν άμεσα την αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κάρλος Αραούχο.

Έτσι, με αστραπιαίες κινήσεις, οι «κιτρινόμαυροι» κάλεσαν στα γραφεία της ΠΑΕ τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την Ομόνοια και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό και ήταν, μάλιστα, από τα αγαπημένα παιδιά του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».
Ο Πατσατζόγλου βέβαια δεν είναι ο καθαρόαιμος δεξιός αμυντικός, αφού τα τελευταία χρόνια έπαιζε ως επί το πλείστον στη θέση του ανασταλτικού μέσου. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει ότι δεν έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη θέση, αφού την κάλυπτε μέχρι το σοβαρό τραυματισμό του που λίγο έλειψε να τον οδηγήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Σημειωτέον ότι ο «Πάτσα» αποκτήθηκε πέρσι από την Ομόνοια, όπου όμως δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί, εξ ου και οι μόλις έξι συμμετοχές που έκανε στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Η λύση του συμβολαίου του, μάλιστα, με τους Κύπριους πέρασε από χίλια κύματα, ενώ όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, δέχθηκε ακόμη και απειλές για να ανάψει το πράσινο φως για το συναινετικό διαζύγιο. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...