Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Στη Λεωφόρο ανοίγει η αυλαία

Στη Λεωφόρο ανοίγει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, με τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό να υποδέχεται στις 21:15 (Novasports1) τη Skoda Ξάνθη.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της λόγω τιμωρίας, ενώ απών θα είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ λόγω τραυματισμού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας και μπροστά του το γαλλικό κεντρικό δίδυμο Καντέ και Μπούμσονγκ. Δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης με παρτενέρ τον Σιμάο ελλείψει Ζιλμπέρτο. Το δεξί άκρο του κέντρου θα καλύψει ο Γκοβού, το αριστερό ο Λέτο και σε ελεύθερο ρόλο διεκδικούν μια θέση οι Νίνης και Καραγκούνης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος σε ρόλο αντι-Σισέ.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κεχαγιάς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-1-4-1. Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας θα χρησιμοποιήσει τους Γκσπούρνινγκ, Μπέρτο, Κωστούλα, Γκλέισον, Τζάγκι, Στρμπα, Κατόνγκο, Αντεφέμι, Βασιλακάκη, Πόι και Έλινγκτον.



Θέμα ωρών ο επιθετικός


Στο μεταξύ μπορεί ο Παναθηναϊκός να ρίχνεται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος, όμως οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν. Πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού βρίσκονται οι «πράσινοι» και μάλιστα δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να τελειώσει η μεταγραφή.

Παρ'όλα αυτά το όνομα του εκλεκτού για την επίθεση κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό καθώς αν δεν τελειώσει και τυπικά το θέμα, δεν πρόκειται να βγει τίποτα προς τα έξω. Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης που θα φέρει είναι εξαιρετική περίπτωση.

Όσον για τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Εν'Ντιαγέ Πάπα Βάιγκο της Φιορεντίνα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τον παρακολουθούν ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που τελικά «στραβώσει» κάτι με τον παίκτη που μιλά ο Φρέιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...