Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: «Βατή κλήρωση»

«Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τυχεροί. Αποφύγαμε καλές ομάδες. Με τις ομάδες που κληρωθήκαμε είναι στα μέτρα μας», δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης».
Η Ζενίτ και η Άντερλεχτ δεν τρομάζουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος με το άκουσμα των δύο πρώτων αντιπάλων χαρακτήρισε βατή την κλήρωση των ομίλων του Europa League.
«Όλα παίζουν ρόλο. Και το πρόγραμμα και η δική μας κατάσταση. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τυχεροί. Αποφύγαμε καλές ομάδες. Με τις ομάδες που κληρωθήκαμε είναι στα μέτρα μας. Αν είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να περάσουμε. Μπορούμε να δούμε ποιοτικά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν παίκτες με ποιότητα. Και εμείς έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι τώρα», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της «Ένωσης».
Νωρίτερα ο Μπαγεβιτς μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασε τη χθεσινή πρόκριση: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι περάσαμε. Τώρα είμαστε σε μία ευχαρίστηση θέση. Περιμένουμε την κλήρωση. Κάθε αντίπαλος είναι καλός. Μετά θα μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Να κάνουμε το πρόγραμμά μας. Τώρα να πω ποιον θέλω ή δεν θέλω δεν θα το κάνω γιατί δεν θα έρθουν ποτέ».
Τέλος ο Σερβοέλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια για τις προκρίσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη: «Πραγματικά χαίρομαι και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κέρδος και πρέπει να σκέφτεται παραπάνω αυτά που έχουν ξεχάσει άλλοι».

«Ναυάγησε» η περίπτωση Μόρα για ΑΕΚ

Χωρίς αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κινδυνεύει να μείνει η ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Μόρας, που ήταν βασικός στόχος της Ένωσης, ενημερώθηκε από τη Μπολόνια πως υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν και πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερο από 1 εκ. ευρώ.
Πάντως, σύμφωνα με τη φημολογία από την Ιταλία, η Τσεζένα είναι έτοιμη να δώσει 1,2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, ποσό που όμως δεν μπορεί να δαπανήσουν οι «κιτρινόμαυροι».
Πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ στρέφονται σε εναλλακτικές λύσε με πρώτη αυτή του Μάρτιν Γίρανεκ. Ο έμπειρος Τσέχος μπακ γνωρίζει για το ενδιαφέρον του «δικεφάλου», όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...