Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Χωρίς Νοτσιόνι η Αργεντινή στο Μουντομπάσκετ

Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Αργεντινής που δυο μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ απέναντι στη Γερμανία θα υποχρεωθεί να παίξει στο Μουντομπάσκετ χωρίς το μεγάλο της αστέρι τον Άντρες Νοτσιόνι. Ο 31χρονος φόργουορντ με εξάχρονη θητεία στο ΝΒΑ πήρε «απαγορευτικό» από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να ενισχύσει τη χώρα του, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ελλοχεύει κίνδυνος υποτροπής.

Ο Νοτσιόνι που πήγε στους Σίξερς μέσω ανταλλαγής από το Σακραμέντο, τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στις 31 Ιουλίου, αλλά ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός, όσον αφορά στη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ. Ωστόσο, ο πρόεδρος των Σίξερς, Ροντ Θορν, επιβεβαίωσε την απόφαση της ομάδας να μην του
επιτρέψει να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ, μετά την εξέταση της μαγνητικής από τον ορθοπεδικό των Σίξερς, Τζακ ΜακΦίλεμι.

“Δεν άρεσε στον ΜακΦίλεμι αυτό που είδε και δήλωσε ότι ο Αντρέ δεν πρέπει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο, καθώς θα ασκηθεί μεγάλη πίεση στον αστράγαλο του. Ο Αντρέ θέλει να αγωνιστεί και είναι πιστός στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καλό για τον ίδιο να αγωνιστεί” είπε ο Θορν.

“Μου κατέστρεψαν το όνειρο!” ήταν το μόνο που μπόρεσε να βγει από το στόμα του Αργεντινού, μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση των Σίξερς. Τη θέση του Νοτσιόνι, που θα είναι η δεύτερη μεγάλη απουσία μετά από αυτή του Μανού Τζινόμπιλι, θα πάρει ο Μάρκος Μάτα, ο οποίος και θα φτάσει αύριο στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...