Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Λουίς Γκαρσία: «Έρχομαι στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσω»

O Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία βάζει στις μηχανές του μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ο Ισπανός χαφ που έρχεται αύριο στην Αθήνα μίλησε λίγες ώρες πριν έρθει στην Αθήνα και έδειξε πανέτοιμος για την νέα πρόκληση με την πράσινη φανέλα.
-Συμφώνησες με τον Παναθηναϊκό και αύριο έρχεσαι Ελλάδα. Ικανοποιημένος;
«Απόλυτα. Είναι μία από τις τελευταίες μου ευκαιρίες να παίξω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι νταμπλούχος Ελλάδας, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα αυτό το κλαμπ. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να κρατήσει τους τίτλους που πήρε πέρυσι».
-Στον Παναθηναϊκό θα παίξεις ξανά μαζί με τον Σισέ…
«Το γνωρίζω. Ο Τζιμπρίλ ξέρουν όλοι πολύ καλά τι παίκτης είναι. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι μαζί του».
-Γιατί διάλεξες τον Παναθηναϊκό;
«Όπως σας είπα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όλοι τον ξέρουν στην Ευρώπη, οι οπαδοί του είναι γνωστοί για την… τρέλα τους με την ομάδα. Πολύ παθιασμένοι, κάτι που μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να παίζει κόντρα σε αυτόν τον κόσμο ενώ παράλληλα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον παίκτη της ομάδας. Επίσης ήθελα πολύ να επιστρέψω σε μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».
-Επιστρέφεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα σχόλιο για τον όμιλο του Παναθηναϊκού;
«Δύσκολος όμιλος. Σε αυτό το επίπεδο φυσικά όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Είμαστε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Από κει και πέρα, όλες οι ομάδες έχουν τις δικές του πιθανότητες για πρόκριση. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση».
-Μια υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Έρχομαι στο κλαμπ για να βοηθήσω με την παρουσία μου και να απολαύσω την κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να προσφέρω».
-Πριν τρία χρόνια είχες σκοράρει κόντρα στους «πράσινους». Τι θυμάσαι από εκείνο το ματς;
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχα πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Τώρα βέβαια και η Ατλέτικο αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικές ομάδες. Πολύ πιο δυνατές».
-Στον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, προπονητής είναι ένας γνώριμος σου από το Ισπανικό πρωτάθλημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Έτοιμος να τον νικήσεις;
«Ξέρω τον Βαλβέρδε που έκανε καλή δουλειά στην Εσπανιόλ αλλά εννοείται ότι είμαι έτοιμος. Ξέρω για την αντιπαλότητα των ομάδων και ότι αυτά τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...