Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Απόλλωνας Κύπρου: Συστήνεται υπομονή

«Δεν χρειάζεται να βάλουμε γκολ από το πρώτο λεπτό. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο για την πρόκριση» είπε ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, ενόψει της σημερινής (05/08 20:00, PrimeTel) αναμέτρησης με την Σιμπίρ στο Τσίρειο, στη ρεβάνς της ήττας 1-0 στο Νοβοσίμπιρσκ. Οι κυανόλευκοι παίζουν ευρωπαϊκό αγώνα στη φυσική τους έδρα πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια και ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει περισσότερο από μια εξέδρα.
Ο Κρισμάρεβιτς θα παίξει με 4-4-2 και τους Σεμέδο – Αντόρνο δίδυμο στην επίθεση. Στα άκρα των χαφ οι Κοσόφσκι – Νούνιες και ανασταλτικοί οι Οσενί – Κιντέρος. Στην άμυνα πιθανότατα ο Νεβά να είναι παρτενέρ του Μαρτορέλ, με τους Κόλαρ και Γκονζάλες στα δυο άκρα. Ο Σβαλόφσκι θα είναι στο τέρμα. Συνολικά 19 παίκτες πήγαν στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου του Ογκμπούκε, που μάλλον μένει εκτός. Έξω ο Μπαρούχ Ντέκο.
Την Τετάρτη (04/08) οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μερκή μέχρι το 2013. Ο 26χρονος αμυντικός είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει ούτε σ’ αυτόν τον αγώνα με την Σιμπίρ.

www.kathimerini.com.cy
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...