Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΕΛ: Γκολ και πρόκριση στα play off

Στο 50-50 οριοθέτησε τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του αποψινού (05/08 21:00,  LTV) αγώνα με την Γιάμπλονετς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σερβοέλληνας είπε ότι το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει απλά ένα μικρό προβάδισμα. «Δεν πάμε για να κλειστούμε, ούτε για να κρατήσουμε το 1-0. Στόχος είναι να σκοράρουμε», είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ. Ένα γκολ που θα φέρει τους γαλαζοκίτρινους πολύ κοντά στα play off του Europa League.
Πριν  την τελευταία προπόνηση ο Γιοβάνοβιτς έκανε μάθημα τακτικής στους παίκτες. Ακολούθως δοκίμασαν για πρώτη και μοναδική φορά το τερέν της «Chance Arena», χωρητικότητας 6.280 θέσεων. Περίπου πέντε χιλιάδες θα είναι οι Τσέχοι, κάπου 500 οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι εκτός από την Κύπρο έχουν ταξιδέψει και από γειτονικές χώρες. Εισιτήρια θα υπάρχουν μέχρι το απόγευμα στο Marriot της Πράγας.
Στην ενδεκάδα δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις. Το πολύ μια θέση να αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς, σε σύγκριση με το πρώτο ματς. Ο Χιώτης στο τέρμα με τους Σολωμού – Ζορζ – Γκριντσάροφ – Μποαβεντούρα στην άμυνα δεν αλλάζουν. Ο Μπρούρσε θα είναι το πρώτο αμυντικό χαφ, με τον Πίντο ή τον Σατσιά δίπλα. Χαραλαμπίδης – Μαρσίνιο – Μαντούκα η τριπλέτα μπροστά τους και ο «Τάνο» στην κορυφή». «Τον υπολογίζω», είπε για τον Αΐλτον ο Γιοβάνοβιτς.
«Θα παίξουμε σοβαρά και δεν θα ρισκάρουμε», είπε ο Φράντισεκ Κομνάτσκι, που σημείωσε πως έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο.

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...