Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Μπήκαν» Σιόβας, Φετφατζίδης

Μπορεί τα νέα με τη θλάση του Νταβίντ Φουστέρ να προβλημάτισαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο η επιστροφή στις προπονήσεις των Δημήτρη Σιόβα και Γιάννη Φετφατζίδη έφερε χαμόγελα, αφού έχουν ελπίδες συμμετοχής στον αγώνα με τον Αρη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό τους, καθώς πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη (Δευτέρα, 29/10).

Πέρα από τον Φουστέρ που απουσίαζε, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, Γιάννης Φετφατζίδης, Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου που είχε απουσιάσει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και όλες οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στο να καταφέρει να παίξει στον επαναληπτικό με τη Μονπελιέ.

Θεραπεία έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό του. Ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει κάτι ανησυχητικό και κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβείκι αυτός στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Αρη.

Η αυριανή (27/10) προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...