Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστούγεννα με Ντιόγκου

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τζόι Ντόρσεϊ άρχισε και ήδη στον Πειραιά ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Κλείνει ο Ντιόντε Κρίστμας.

Ένας παίκτης αποχωρεί από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος και... δύο έρχονται. Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζόι Ντόρσεϊ στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας υπήρξε και συνέχεια καθώς ο Αμερικανός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) και είναι 100% βέβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ψάχνουν την αγορά για τον αντικαταστάτη του Τζό Ντόρσεϊ. Τα ονόμα στη λίστα των «ερυθρολεύκων» πολλά με πρώτο αυτό του Νιγηριανού φόργουορντ/σέντερ, Ίκε Ντιόγκου (29χρ,2,06), ο οποίος κόπηκε από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς πριν μερικές ημέρες.

Πλην, όμως, του ζητήματος της αντικατάστασης του Τζόι Ντόρσεϊ, οι «ερυθρόλευκοι»... τρέχουν και την υπόθεση του Ντιόντε Κρίστμας. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος, ο μάνατζερ του βρέθηκε χθες στο ΣΕΦ και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κρίστμας έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτή του Ρεθύμνου, το καλοκαίρι προσπάθησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αλλά πριν περίπου δέκα μέρες κόπηκε από το ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...