Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

O Ολυμπιακός έκανε προπόνηση με τον Ικαρο Καλλιθέας

Ο Ολυμπιακός...άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα και παίζοντας σοβαρά και εξαιρετική άμυνα διέλυσε τον Ίκαρο Καλλιθέας με 97-53, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1.

Από το ξεκίνημα του ματς στο κλειστό της Γλυφάδας οι Πειραιώτες έδειξαν τις διαθέσεις τους. Με άμυνα...για σεμινάριο προηγήθηκαν 17-0 των γηπεδούχων που πέτυχαν τους πρώτους τους πόντους με δύο βολές του Κυρίτση περίπου 4.30 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβασαν καθόλου το ρυθμό τους και αύξησαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, η οποία έκλεισε στο ημίχρονο στο +31 (52-21), έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο παρκέ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή του αγώνα στους παίκτες του Πρίφτη να κατεβάσουν τη διαφορά. Περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 40 πόντους (83-43). Από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός των Πειραιωτών, οι 11 βρήκαν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι (μόνο ο Κατσίβελης έμεινε...άποντος). Με 13 πόντους ο Αντιτς και 11 ο Χάινς ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ διασώθηκαν από τον Ίκαρο οι Κυρίτσης (19π.) και Λαρεντζάκης (12π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...