Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ικανοποιημένος ο Πλατινί με την κίνηση Σαββίδη

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί και ο Ιβάν Σαββίδης ήταν το κεντρικό θέμα της συζήτησής τους.

Polski: Michel Platini
Michel Platini (Photo credit: Wikipedia)
Ο ομογενής επιχειρηματίας έριξε... φως στην «σκοτεινή» υπόθεση του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στην οικονομική σχέση της ομάδας με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού τα λεφτά που έβαλε στην ομάδα βοήθησαν στην τακτοποίηση των οφειλών, αλλά και γενικότερα στην οργάνωση του συλλόγου.

Αυτό που υπογράμμισαν με έντονα γράμματα οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Πλατινί-Ινφαντίνο) ήταν το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας υγιής επιχειρηματίας όπως φαίνεται από τις δραστηριότητές του.

Μάλιστα, ο πρώην Γάλλος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος, τόνισε χαρακτηριατικά: «Μακάρι να βρεθούν επενδυτές σαν τον Σαββίδη, αυτή την εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει δυσκολίες, να ενισχύσουν ομάδες που έχουν πρόβλημα».

Φεύγοντας, ο Ζήσης Βρύζας προσκάλεσε τους Πλατινί και Ινφαντίνο στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν αποκλείεται να συναντηθούν, στην πρώτη ευκαιρία, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...