Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς Τζιμπούρ με Άρη!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και ο Λεονάρντo Ζαρντίμ τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Αρη.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος προπονήθηκε σήμερα για τελευταία φορά επί αθηναϊκού εδάφους, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ολυμπιακός πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί την τελευταία του προπόνηση στο Ρέντη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δουλεύει πολύ τις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα, βελτιώνοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες στους παίκτες τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σουτ προς την εστία, φάουλ και εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Νταβίδ Φουστέρ έκαναν θεραπεία. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, Χρήστο Μουρίκη. Στη «βάση» του επέστρεψε πλέον και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρς, Ντιακιτέ.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...