Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο παγκόσμιος πρωταθλητής άλματος υψους Κυριάκος Ιωάννου

Δυνατός και έτοιμος για νέα ρεκόρ είναι ο Κύπριος παγκόσμιος πρωταθλητής άλματος ύψους Κυριάκος Ιωάννου, μετά την επιτυχή λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από το διάσημο Έλληνα χειρουργό Δρ Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, κορυφαίο στον κόσμο στην αντιμετώπιση της Κήλης των Αθλητών.
Ο Κύπριος παγκόσμιος πρωταθλητής χειρουργήθηκε το περασμένο Σάββατο (20 Οκτωβρίου 2012 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών), για αποκατάσταση συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών άμφω (κήλη των αθλητών) με τοποθέτηση πλέγματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής είχε υποβληθεί πριν από περίπου 10 μήνες σε δυο ανεπιτυχείς ανοιχτές επεμβάσεις, για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε γνωστό ιατρικό κέντρο της Γερμανίας.

Για μια ακόμη φορά η επιτυχής αυτή επέμβαση αποδεικνύει ότι η ιατρική στη χώρα μας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε πολλούς τομείς και προηγείται πολλών ανεπτυγμένων χωρών.

Η επέμβαση, διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ύψους είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αθλητικές του δραστηριότητες μετά από 4 με 6 εβδομάδες.

«Γιατρέ σας ευχαριστώ θερμά που βάλλεται τέλος στην δεκάμηνη ταλαιπωρία μου και μου δίνεται την δυνατότητα να επιστρέψω και πάλι δυνατός στους στίβους» ανέφερε κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο , σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Ιωάννου απευθυνόμενος προς τον Δρ. Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι Διευθυντής Γενικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής και της Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...