Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Το Μαϊάμι νίκησε τη Βοστόνη-Ηττα των Λέικερς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ [βίντεο]


Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του ΝΒΑ με τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχώρισε η νίκη των Μαϊάμι Χιτ επί των Μπόστον Σέλτικς με 120-107.

Οι παίκτες του Μαϊάμι παρέλαβαν πριν την έναρξη του αγώνα τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών και έδειξαν πως και φέτος αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Χιτ «πάτησαν» γκάζι στην τέταρτη περίοδο, όμως η Βοστόνη κατάφερε να μειώσει στους τέσσερις πόντους (111-107) όμως ξέμειναν από δυνάμεις και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με πρώτους σκόρερ τους Ντουέιντ Ουέιντ (29π.), ΛεΜπρόν Τζέιμς (26π.) ενώ ο Ρέι Αλεν απέναντι στην πρώην ομάδα του πέτυχε 19 πόντους. Από τους Σέλτικς ξεχώρισαν οι Πολ Πιρς και Ραζόν Ρόντο με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν νικηφόρα με 99-91 από την έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προέρχονταν από οκτώ συνεχόμενες ήττες στα φιλικά προετοιμασίας. Από τους Λέικερς ξεχώρισαν οι Πάου Γκασόλ (23π.), Κόμπι Μπράιαντ (22π.) και Ντουάιτ Χάουαρντ (19π.), ενώ από τους Μάβερικς πέντε παίκτες είχαν περισσότερους από 10 πόντους. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν με 94-84 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.


Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...