Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αστέρας Τρίπολης - Τσιώλης: "Δεν θα παίξουμε για το 0-0"

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Σάκη Τσιώλη να τονίζει πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στη ρεβάνς και δεν θα παίξει για το 0-0.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι με την Ίντερ Μπακού και δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πως στη ρεβάνς της Τρίπολης ο Αστέρας θα εμφανιστεί καλύτερος, καθώς θέλει να συνεχίσει το ταξίδι στην Ευρώπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης:

Για το παιχνίδι: "Αυτή η συμμετοχή στην Ευρώπη συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 81 χρόνων από την ίδρυση του Αστέρα Τρίπολης και είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Όσο περνούσε ο χρόνος μετά την ισοφάριση ανέβηκε η Ίντερ κι εμείς χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες όπως του Ναβάρο στο 93, για να πάρουμε τη νίκη.
Ομως μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι και από την ισοπαλία και κυρίως από την εμφάνισή μας. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καταπληκτική και είχαμε κατοχή μπάλας.
Μπορεί η Ίντερ Μπακού να είναι άγνωστη ομάδα σε μας, αλλά είναι καλή ομάδα, πλούσια, με ωραίο γήπεδο. Εμείς όμως είχαμε καλή απόδοση, πήραμε καλό αποτέλεσμα, και είναι στο χέρι μας η πρόκριση".
Για τη ρεβάνς στην Τρίπολη: "Είχαμε μια πρώτη επαφή με την ομάδα αυτή μέσα στο γήπεδο, τη γνωρίσαμε καλύτερα. Έχει καλούς και γρήγορους παίκτες. Κι εμείς όμως θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως.
Αν τα κάνουμε όπως πρέπει, η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του Αστέρα. Μετά το 1-1, θεωρούμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα πρέπει να μένουμε στο 0-0 που μας δίνει την πρόκριση, αλλά να πιέσουμε για ένα γκολ και να προσέξουμε τους επιθετικούς της Ιντερ".
Για την πρόκριση, σημείωσε: "Θέλουμε να περάσουμε, να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ο Αστέρας και η πορεία του αποτελεί αντίδοτο στην κρίση για τον κόσμο κι εμείς θέλουμε να του δώσουμε χαρά".
Για τη σημερινή κλήρωση: "Περιμένουμε κι εμείς την κλήρωση. Την ώρα που θα διεξαχθεί η κλήρωση θα είμαστε στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη και θα μάθουμε τον αντίπαλο μόλις προσγειωθούμε. Είναι σημαντικό είναι ότι πήραμε έναν βαθμό για την Ελλάδα και θέλουμε τη νίκη στη ρεβάνς, για να βοηθήσει και ο Αστέρας στην προσπάθεια της διατήρησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο".
Για το γεγονός ότι η χρονιά ξεκίνησε νωρίς για τον Αστέρα: "Η ομάδα δεν έμεινε καιρό εκτός προπονήσεων.  Γι' αυτό δεν κάναμε σκληρή προετοιμασία κι έχουμε ομάδα με συνοχή. Δεν χρειάστηκε να υπερβούμε στην προπόνηση, έχουμε προγραμματίσει την πορεία μας.
Χθες οι δέκα από τους έντεκα παίκτες ήταν όσοι έπαιξαν στην τελευταία αγωνιστική. Ο Αστέρας θα ενισχυθεί με 3-4 παίκτες ακόμη. Ο Αστέρας οργανωμένη ομάδα, με καλό και πλούσιο ρόστερ, θα έχουμε 25 παίκτες ετοιμοπόλεμους".
Για την απόκτηση του Σανκαρέ, σχολίασε: "Είναι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Πουλίδο. Θα μας βοηθήσει πολύ και στην άμυνα και την οργάνωση του παιχνιδιού. Αποτελεί σπουδαία μονάδα για τον Αστέρα. Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Φούλοπ, που είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...