Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς Σαλπιγγίδη ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία

 

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το γκολ στη Λισαβόνα, αυτό που θα τον βάλει –τουλάχιστον- ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης κόντρα στη Μπενφίκα, όμως, στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη για την Πορτογαλία θα βρίσκεται μόλις ένας καθαρόαιμος επιθετικός, ο Στέφανος Αθανασιάδης. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αν και αρχικά βρισκόταν στη σχετική λίστα, τελικά, με απόφαση του Χουμπ Στέφενς, προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης.


Ο διεθνής επιθετικός είχε ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες ημέρες από πυρετό και την Κυριακή μπήκε ως αλλαγή κόντρα στον Πανθρακικό, έχοντας δέκατα. Ωστόσο, η συμμετοχή του τουλάχιστον στην αποστολή ήταν σχεδόν σίγουρη, όμως, ο Στέφενς  μάλλον σκέφτηκε να προφυλάξει και τους υπόλοιπους παίκτες του από μία ενδεχόμενη μετάδοση της ίωσης.

Το πρόβλημα είναι ότι στην Πορτογαλία δεν ταξιδέψει ούτε ο Χούσεν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει ως κλασικό φορ τον Αθανασιάδη, ενώ υπό προϋποθέσεις ως επιθετικοί μπορούν να αγωνιστούν και ι Ολίσε, Βούκιτς.

Ο Σαλπιγγίδης με την εμπειρία του θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην επίθεση του ΠΑΟΚ, κάτι που έχει πράξει και σε προηγούμενες μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του «Δικεφάλου» και μάλιστα εκτός έδρας και σίγουρα στο «Ντα Λούζ» θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η ενημέρωση της απουσίας του Σαλπιγγίδη έγινε μέσω του προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Twitter: «Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη -που αρχικά είχε δηλωθεί ως 19ος- θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί», έγραψε χαρακτηριστικά το μήνυμα του «ασπρόμαυρου» συλλόγου.

Έτσι, την αποστολή που έχει επιλέξει ο Στέφενς αποτελούν οι: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδης, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

Μπήκαν 5,3 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ


Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και το ποσό που δαπανήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη ανέρχεται στα 5,3 εκ. ευρώ, χρήματα που χρειάζονται για να βγει η τρέχουσα σεζόν και να τηρηθεί ο προϋπολογισμός.

Θυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου αποφασίστηκε αύξηση της τάξεως των 19.914.000 ευρώ, με την κάθε μετοχή να στοιχίζει 0,11 ευρώ και θα είναι ανοιχτή μόνο για όσους έχουν να βάλουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Κρίθηκε, όμως, ότι στην παρούσα φάση δεν υπήρχε λόγος να μπουν παραπάνω χρήματα, γιατί δεν φαίνεται να βρίσκεται άμεσα λύση στο θέμα των χρεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...