Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Από το ποδόσφαιρο στην πολιτική ο Μιχάλης Παυλής της ΑΕΚ

Στον πολιτικό «στίβο» κατεβαίνει ο νεαρός, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μιχάλης Παυλής, ο οποίος πρόσφατα εγκατέλειψε τον επαγγελματικό αθλητισμό για λόγους υγείας. 


Ο 24χρονος Παυλής αποδέχτηκε την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιώργου Αράπογλου, και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Νέο-ανεξάρτητη πρωτοβουλία».


O μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος αποσύρθηκε στις αρχές του χρόνου, πρόωρα, από τους αγωνιστικούς χώρους χτυπημένος από τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι δημότης Νέας Φιλαδέλφειας.

Λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, ο Παυλής είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με ένα συγκινητικό «αντίο» στο ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ, την οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια μολονότι ήξερε ότι η κατάσταση της υγείας του μπορούσε να επιδεινωθεί.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε διευκρινίσει πως ο Παυλής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του Δικεφάλου και να στηρίζεται από αυτήν.

Για την ΑΕΚ πάλι ένα ζήτημα που απαιτεί τη συνεργασία της δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ανέγερση του νέου γηπέδου στον χώρο όπου βρισκόταν το παλαιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...