Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Παναχαϊκή αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League

«Βόμβα» έριξε ο «ισχυρός» άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά την επεισοδιακή ήττα της Παναχαϊκής από τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League. 

 
Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας των Πατρινών με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» αποχωρούν από το πρωτάθλημα, έπειτα από τα επεισόδια που έγινε στο Αίγιο, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η εγκληματική οργάνωση που αποτελείται από συγκεκριμένους υπαλλήλους της ΕΠΟ και από συγκεκριμένους Προέδρους Ενώσεων, που χρόνια μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΠΟ αναδεικνύουν πρωταθλητές τις πιο βρώμικες ομάδες των ελληνικών πρωταθλημάτων και εξαφανίζουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες έχουν ιδιοκτήτες καθαρούς ανθρώπους που δεν τους πληρώνουν, έδρασε και πάλι.

Ευτυχώς όλη η Ελλάδα είδε το διάδοχο του Χέλη και του Βαλλιάνου, τον ύψους 1,60 διαιτητή Φουκάκη από το Ηράκλειο, να ακυρώνει το ωραιότερο γκολ που μπήκε αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League, να γεμίζει με κάρτες τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μας και κατακρεουργημένους από το άγριο ξύλο, να μετατρέπει το πέναλτι πάνω στον 16χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Παίδων Κώστα Πλέγα που έχασε από το δολοφονικό χτύπημα τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και νοσηλεύεται, σε επιθετικό φάουλ, και αυτά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κατακρεουργείται τα τελευταία πεντέμισι χρόνια από τους διαιτητές που ανακαλύπτει, προωθεί και διορίζει σαν«εκτελεστές» η εγκληματική οργάνωση. Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα της Football League, όπως κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, και ούτε πρόκειται να συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε τον Κουρίδη, τον Υφαντή, τον Παπανικολάου, τον επαγγελματία Πρόεδρο Καλογιάννη και όλους αυτούς που γέμισαν τη Super League με όλα τα χωριά και με ομάδες κακοποιών προέδρων και έστειλαν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τη Λάρισα, τον Άρη, τον Πανσερραϊκό και θέλουν τώρα να στείλουν και την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα.

Το σημερινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Δεν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε την εγκληματική δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ελπίζουμε ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Κουτζαμάνη, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κυρία Φάκου, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Λακαφώσης και Κορέας θα σώσουν τους Έλληνες φιλάθλους από αυτή την εγκληματική οργάνωση και τους οπαδούς των χωριών που χθες το βράδυ, την ώρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μπουγαΐδης έκλαιγε απ' τα «εγκλήματα» που τελέστηκαν υπέρ του Πλατανιά, φώναζαν στους παίκτες και στους οπαδούς του ιστορικού ΑΡΗ «εκεί εκεί στη Γ΄ Εθνική» υπό το χαμόγελο του γνωστού απ' τις κασέτες της ΕΥΠ Μάνταλου.

Κύριοι «ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς» θα χάσετε την ευκαιρία να μας ασκήσετε άλλη μία πειθαρχική δίωξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...