Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή τη φορά ήταν... Καλλονή

Νίκη που καθιστά σχεδόν βέβαιη την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε στο Ολυμπιακό Στάδιο η Καλλονή επί του Παναιτωλικού με 3-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 


Ο Κεϊτά στο 11΄, ο Μανούσος στο 41΄ και ο Μαρσέλο στο 53΄ ήταν οι σκόρερ για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη, ενώ ο Νταλμά πέτυχε το «γκολ της τιμής» στο 76΄ για την ομάδα του Αγρινίου.

 Το πλέον σημαντικό βήμα για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα έκανε η Καλλονή με το 3-1 επί του Παναιτωλικού. Στο Ολυμπιακό Στάδιο η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν ανώτερη της αντίστοιχης του Μάκη Χάβου, έβαλε τρία γκο, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες για να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Ετσι, η Καλλονή έφτασε στους 32 βαθμούς και απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 11' ο Κεϊτά με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 42' ο Γιονάν έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά ο Μανούσος και 2-0 για τους τυπικά γηπεδούχους.

Στο 53' ο Μαρσέλο έπιασε σουτ από μακρινή απόσταση, λάθος εκτίμηση του Ράφαελ και 3-0.

Το τελικό 3-1 έγινε στο 76' από τον Νταλμά.


Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

Κίτρινες: Ζακουάνι, Γιονάν, Γοδόι, Αλβες.

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο, Λεοζίνιο(78' Καλτσάς), Μανούσος, Ποντάνι, Γιονάν(72' Ζος), Περόνε(84' Νιαμπούγιου).

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Καλί, Κούσας, Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης(46' Νταλμά), Γκάλο, Θεοδωρίδης(67' Μαρτίνες), Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος(46' Μπόγιοβιτς), Ανίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...